U koliko imate pitanja, mi smo tu za vas

Pomoc i podrska

Tu smo za vas

– da poručite željen proizvod
– da se informišete o načinima plačanja, radnom vremenu i uslovima isporuke
– reklamirate proizvod
–da  dobijete ostale informacije 


Pozovite nas

Kurirska isporuka na teritoriji Srbije

Dostavu naših proizvoda vršimo POST EXPRESOM. Porudžbine primljene u periodu ponedeljak – petak do 16h bice isporučene u roku od maksimalno 2 radna dana, a porudžbine primljene posle 16h i u periodu subota – nedelja bice isporučene u roku od 4 dana. Isporuke se ne vrše nedeljom. Cenu isporuke za pakete možete videti na na ovom linku ili koristiti kalkulator post expresa. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pošiljku možete podići u najbližoj pošti u roku od 5 radnih dana, sa ličnom kartom osobe na koju glasi pošiljka.

Moda za pse

Dizajneri visoke mode za pse sa ponosom predstavlja inovativnu liniju  odeća za pse, koja uključuje kapute, kabanice, skafanderi, jakne za pse svih veličina. Najbolje trendove u garderobi visoke mode za pse mozete da pronadjete bas kod nas. Nasi modeli idu u korak sa vremenom i poslednjom modom za kućne ljubimce, tražeći najnovije dizajnerske autfite i modne dodatke za pse. Dajte vašem psu ono “nešto” po čemu će se vaš drugar razlikovati od drugih ljubimaca. Odeća za pse sve više postaje deo modne industrije i predstavlja mnogo više od same zaštite za psa. U prilog tome govore i brojni modni događaji i manifestacije koje propagiraju odevanje pasa u skladu sa najnovijim trendovima.Garderoba za pse je odavno postala deo najnužnije opreme za vreme jesenjih i zimskih meseci. Kaputi za pse, kabanice, skafanderi, jakne, razlicitih veličina i modela sa ciljem da Vašeg ljubimca zaštite od niskih temperatura, vetra, snega ili kiše .

MODA ZA PSE vam nudi veliki izbor kaputa, kabanica, skafandera za pse, koje dopunjuju i dzemperići, jakne za pse, kabanice, dukserice, majice pa čak i trenerke i  za svakodnevne trenutke vaših ljubimaca. Ponudu upotpunjuju i sve populatnije haljinice za pse i drugi raznovrsni modeli odece za pse. Kod nas cete pronaci:

MODA ZA PSE

+381-63 73 23 533

Bulevar despota Stefana 76 Beograd

modazapsa@gmail.com