Pomoć i podrška

Izmerite psa od ogrlice do repa, pozovite nas i naručite 063/73 23 533 i proizvod je za 48h na vašoj adresi.

Tu smo za vas

– da poručite željen proizvod
– da se informišete o načinima plačanja, radnom vremenu i uslovima isporuke
– reklamirate proizvod
–da  dobijete ostale informacije 

KAKO IZMERITI PSA?

Dužina leđa

kada je pas u stojecem stavu pravih ledja, merite od ogrlice do repa.

Obim vrata

Obim u korenu vrata, ostavite jedan prst lufta. Ova mera je važna kod rasa koje imaju debeo vrat.

Obim grudi

izmerite obim grudnog koša na najširem delu, odmah iza prednjih nogica. Ovde možete ostaviti malo lufta, dovoljno da zavucete prst.

 

Proizvode možete  poruciti

u nasem online shop-u, telefonom /sms / viber / whatsupp 063 73 23 533 ili e-mail-om na modazapsa@gmail.com.  Pri naruđbini navedite model, veličinu, vaše ime i prezime, adresu i kontakt broj , a mi vam kurirskom službom dostavljamo artikal u roku od 48h. Dostava se vrši kurirskom službom i troškove isporuke snosi kupac. Sve pošiljke šaljemo Postexpressom. Kuriri pošiljke donose na Vašu adresu u periodu od 8-19h, o čemu Vas prethodno obaveštavaju putem SMS poruke. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pošiljku možete podici u najbližoj pošti u roku od 5 radnih dana, sa licnom kartom osobe na koju glasi pošiljka. Porudžbine primljene u periodu ponedeljak – petak do 16h bice isporucene u roku od 2 radna dana, a porudžbine primljene posle 16h i u periodu subota – nedelja biće isporučene u roku od 4 dana. Isporuke se ne vrše nedeljom. Potvrdom porudžbine i samim činom narucivanja, saglasni ste sa uslovima isporuke. Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom .

CENA ISPORUKE

Cenu isporuke za pakete možete videti na ovom linku. Poštarina okvirno iznosi od 400 din. ali za tacnu kalkulaciju molim vas koristite ovaj link  ili  sam cenovnik na stranici postexpress-a.

MODA ZA PSE 

vam nudi veliki izbor kaputa za pse , kabanica za pse, skafandera za pse, koje dopunjuju i dzemperi za pse, mantili za pse, zimske jakne za pse, dukserice za pse, majice za pse pa čak i trenerke. Ponudu upotpunjuju i sve popularnije haljinice za pse i drugi raznovrsni modeli svečane i trendi odeće za pse. Kod nas možete kupiti:

odeca za pse kupujem prodajem, odeca za pse maltezer, jeftina odeca za pse, odeca za velike pse, odeca za pse sivenje, odeca za pse prodaja, ferribiella odeca za pse, camon odeca za pse, odeca za pse po meri,