POŠTARINA IZNOSI 620din i šaljemo BEX-om

  Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 24h do 48h ( radni dani ) za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Slanje pošiljke

Dostava se vrši kurirskom službom BEX i troškove isporuke snosi kupac. 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na Vašu adresu u periodu od 8-16h, o čemu Vas prethodno obaveštavaju putem SMS poruke. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

odeca za pse, moda za pse, jakna za velike pse, odeća za velike pse, ogrlice za pse kupujem prodajem, Maramezapse, skafanderi za male pse, duksericezapse, kabanica za pse dm, zimske jakne za pse, petaccessories, petclothingofficial, Haljinezapse, trenerke_za_pse, mantili za pse, Majice_za_pse, dzemperi za pse, Mantili za kišu , kaputicizapse