Jakne za pse, Dukserice za pse, Skafanderi za pse, Dzemperi za pse, Elegantna odeća za pse, Haljine za pse, Kabanice za pse, Kožne jakne za pse, Majice za pse, Mantili za pse, Odeca za velike pse, Ogrlice, amovi, kravate i mašne, Stepenice za pse, Štofani plaštevi za pse, Trendy mantili za pse, Trenerke za pse, Zimske jakne za pse,  Zimski skafanderi za pse …

Kako izmeriti psa

MODA ZA PSE

Dužina ledja

kada je pas u stojecem stavu pravih ledja, merite od ogrlice do repa.

Obim vrata

Obim u korenu vrata, ostavite jedan prst lufta. Ova mera je važna kod rasa koje imaju debeo vrat.

Obim grudi

izmerite obim grudnog koša na najširem delu, odmah iza prednjih nogica. Ovde možete ostaviti malo lufta, dovoljno da zavucete prst.

Pomoć

Ukoliko ne možete ili niste sigurni kada merite vašeg psa onda

ili nam pišite

Kako izmeriti psa

Izmerite psa

od ogrlice do pecetka repa

Pozovite nas

+ 38 163 73 23 5333

Narucite proizvod

i on je u roku od 48h kod vas

MODA ZA PSE vam nudi veliki izbor kaputa, kabanica, skafandera za pse, koje dopunjuju i dzemperići, jakne za pse, kabanice, pa čak i trenerke i dukserice za svakodnevne trenutke Vaših ljubimaca. Ponudu upotpunjuju i sve populatnije haljinice za pse raznovrsnih modela. Kod nas cete pronaci : Dukserice za pse ,   Dzemperi za pse ,       Elegantna odeća za pse ,       Haljine za pse  ,          Jakne za pse ,              Kabanice za pse ,        Kožne jakne za pse ,   Majice za pse ,           Mantili za pse ,           Odeca za velike pse ,   Ogrlice, amovi, kravate i mašne ,     Skafanderi za pse ,     Stepenice za pse ,       Štofani plaštevi za pse ,            Trendy mantili za pse ,          Trenerke za pse ,        Zimske jakne za pse ,             Zimski skafanderi za pse .

 

Odeca za pse MODA ZA PSE

Dizajneri visoke mode za pse sa ponosom predstavlja inovativnu liniju  odeća za pse, koja uključuje kapute, kabanice, skafanderi, jakne za pse svih veličina. Najbolje trendove u garderobi visoke mode za pse mozete da pronadjete bas kod nas. Nasi modeli idu u korak sa vremenom i poslednjom modom za kućne ljubimce, tražeći najnovije dizajnerske autfite i modne dodatke za pse. Dajte vašem psu ono “nešto” po čemu će se vaš drugar razlikovati od drugih ljubimaca. Odeća za pse sve više postaje deo modne industrije i predstavlja mnogo više od same zaštite za psa. U prilog tome govore i brojni modni događaji i manifestacije koje propagiraju odevanje pasa u skladu sa najnovijim trendovima.Garderoba za pse je odavno postala deo najnužnije opreme za vreme jesenjih i zimskih meseci. Kaputi za pse, kabanice, skafanderi, jakne, razlicitih veličina i modela sa ciljem da Vašeg ljubimca zaštite od niskih temperatura, vetra, snega ili kiše MODA ZA PSE vam nudi veliki izbor kaputa, kabanica, skafandera za pse, koje dopunjuju i dzemperići, jakne za pse, kabanice, pa čak i trenerke i dukserice za svakodnevne trenutke Vaših ljubimaca. Ponudu upotpunjuju i sve populatnije haljinice za pse raznovrsnih modela.