U koliko imate bilo kakvih pitanja, mi smo za vas tu

Kontakt

MODA ZA PSE

Vase misljenje  nam je vazno. Bilo da imate pitanje ili sugestiju, mi smo tu za vas. Mozete nas pozvati ili poslati e-mail, ili jednostavno preko whatsApp-a ili vibera kontaktirati nas direktno.

MODA ZA PSE
+381-63 73 23 533
modazapsa@gmail.com
Bulevar despota Stefana 76,11000 Beograd, Srbija

Pisite nam

Moda za pse

Dizajneri visoke mode za pse sa ponosom predstavlja inovativnu liniju  odeća za pse, koja uključuje kapute, kabanice, skafanderi, jakne za pse svih veličina. Najbolje trendove u garderobi visoke mode za pse mozete da pronadjete bas kod nas. Nasi modeli idu u korak sa vremenom i poslednjom modom za kućne ljubimce, tražeći najnovije dizajnerske autfite i modne dodatke za pse. Dajte vašem psu ono “nešto” po čemu će se vaš drugar razlikovati od drugih ljubimaca. Odeća za pse sve više postaje deo modne industrije i predstavlja mnogo više od same zaštite za psa. U prilog tome govore i brojni modni događaji i manifestacije koje propagiraju odevanje pasa u skladu sa najnovijim trendovima.Garderoba za pse je odavno postala deo najnužnije opreme za vreme jesenjih i zimskih meseci. Kaputi za pse, kabanice, skafanderi, jakne, razlicitih veličina i modela sa ciljem da Vašeg ljubimca zaštite od niskih temperatura, vetra, snega ili kiše .

MODA ZA PSE vam nudi veliki izbor kaputa, kabanica, skafandera za pse, koje dopunjuju i dzemperići, jakne za pse, kabanice, dukserice, majice pa čak i trenerke i  za svakodnevne trenutke vaših ljubimaca. Ponudu upotpunjuju i sve populatnije haljinice za pse i drugi raznovrsni modeli odece za pse. Kod nas cete pronaci:

MODA ZA PSE

+381-63 73 23 533

Bulevar despota Stefana 76 Beograd

modazapsa@gmail.com