O nama

Kvalitetna odeća za pse proizvedena u Srbiji

Mi smo eksluzivni distributeri robne marke Pipi Star koja je prisutna na tržištu proizvoda za pse od 2014 godina. 

PIPI STAR

PIPI STAR proizvodi prate dizajn i kvalitet odeće za pse i sami proizvodi su kreirani i proizvedeni su u Srbiji. Kvalitet i ugodnost podređeni su našim korisnicima.  Dizajneri visoke mode za pse sa ponosom predstavlja inovativnu liniju  odeća za pse, koja uključuje kapute, kabanice, skafanderi, jakne za pse svih veličina. Najbolje trendove u garderobi visoke mode za pse mozete da pronadjete baš kod nas. Naši modeli idu u korak sa vremenom i poslednjom modom za kućne ljubimce, tražeći najnovije dizajnerske trendove i modne dodatke za pse. Dajte vašem psu ono “nešto” po čemu će razlikovati od drugih pasa. Odeća za pse sve više postaje deo modne industrije i predstavlja mnogo više od same zaštite za psa. U prilog tome govore i brojni modni događaji i manifestacije koje propagiraju odevanje pasa u skladu sa najnovijim trendovima. Garderoba za pse je odavno postala deo najnužnije opreme za vreme jesenjih i zimskih meseci. Kaputi za pse, kabanice, skafanderi, jakne, razlicitih veličina i modela sa ciljem da Vašeg ljubimca zaštite od niskih temperatura, vetra, snega ili kiše. 

MODA ZA PSE vam nudi veliki izbor kaputa za pse , kabanica za pse, skafandera za pse, koje dopunjuju i dzemperi za pse, mantili za pse, zimske jakne za pse, dukserice za pse, majice za pse pa čak i trenerke. Ponudu upotpunjuju i sve popularnije haljinice za pse i drugi raznovrsni modeli svečane i trendi odeće za pse. Kod nas možete kupiti:

odela za pse po meri, odela za pse dolly, izrada odela za pse, Odela za pse kraljevo, kroj odela za pse, kupujem prodajem odela za pse, odela za pse nis, odela za pse na prodaju, najjeftinija odela za pse,